Впровадження компетентнісного підходу в сучасну освіту - Приходько, В.С. (Одеса, 2022)
У статті розкрито проблему використання компетентнісного підходу як основи нової освітньої парадигми.
Приходько В. С. Впровадження компетентнісного підходу в сучасну освіту / В. С. Приходько // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.202- 204. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: освіта; впровадження компетентнісного підходу; компетентнісно-спрямована освіта; технологія навчання; освітня парадигма