Проблеми питання правового регулювання охорони навколишнього природного середовища в паливно-енергетичному секторі економіки - Балабан, Вікторія Вікторівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджено актуальність проблемних питань охорони навколишнього природного середовища в паливно-енергетичному секторі економіки. Сформована цільова функція політики енергозбереження. Запропоновано його еколого-економічний механізм.
Балабан В. В. Проблеми питання правового регулювання охорони навколишнього природного середовища в паливно-енергетичному секторі економіки / В. В. Балабан // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 15-17.
Keywords: енергнетична безпека України; енергоефективність; паливно-енергетичний сектор економіки; механізм енергозбереження; енергоємність економіки