Засада безпосередності дослідження показань, речей і документів та співвідношення механізму його реалізації під час досудового розслідування й судового розгляду - Дехтяр, О. Г.; Dekhtyar, O. H. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті досліджено особливості реалізації засади безпосередності дослідження показань, речей, документів під час досудового розслідування та судового розгляду, на підставі чого визначено співвідношення механізму його реалізації у вказаних стадіях кримінального провадження.
Дехтяр О. Г. Засада безпосередності дослідження показань, речей і документів та співвідношення механізму його реалізації під час досудового розслідування й судового розгляду / О. Г. Дехтяр // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 328-334.
Keywords: засада безпосередності; показання; речові докази; документи; досудове розслідування; судовий розгляд; начало непосредственности; показания; вещественные доказательства; документы; досудебное расследование; судебное разбирательство; principle of immediacy; evidence; objects; documents; pre-trial investigation; trial