Субсидіарне застосування норм цивільного права в суміжних галузях права - Цвігун, Дмитро Петрович; Цвигун, Дмитрий Петрович; Tsvigun, Dmitrо P. (My University, 2015)
В статті проаналізовано можливість і умови субсидіарного застосування норм цивільного права до суміжних відносин. Зроблено спробу окреслити коло суміжних відносин виходячи з положень чинного законодавства і реалій правозастосування.

В статье проанализирована возможность и условия субсидиарного применения норм гражданского права для смежных отношений. Сделана попытка определить круг смежных отношений исходя из положений действующего законодательства и реалий правоприменения.

The paper analyzes the possibility and conditions of subsidiary application of civil law to related relations. An attempt to outline recent relations on the basis of the current legislation and law enforcement was made.
Цвігун Д. П. Субсидіарне застосування норм цивільного права в суміжних галузях права / Д. П. Цвігун // Часопис цивілістики. – 2015. – Вип. 18. – С. 87-90.
Keywords: субсидіарне правозастосування; цивільне законодавство; приватне право; суміжні відносини; публічні відносини; субсидиарное правоприменение; гражданское законодательство; частное право; смежные отношения; публичные отношения; subsidiary law enforcement; civil law; private law; related relations; public relations