Клініко-психологічний супровід родини : навчально-методичний посібник - Цільмак, Олена Миколаївна; Бакурідзе, Ніна Григорівна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У навчально-методичному посібнику за кожною темою конкретизуються: змістовна сутність кожного навчального питання лекції, план і завдання самостійної роботи, питання для контролю знань і вмінь, література для підготовки до практичного заняття та розкривається план практичного заняття. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Клініко-психологічний супровід родини» та викладачів закладів вищої освіти.
Цільмак О. М. Клініко-психологічний супровід родини : навч.-метод. посібник / О. М. Цільмак, Н. Г. Бакурідзе ; кафедра психології. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 89 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/29300
Keywords: підтримка сімей в складних життєвих обставинах; унормування психічного стану членів родини; психологічної допомоги родинам кризових ситуаціях; кейс метод; моделювання; групові дискусії; психодіагностика; бесіда