Україна як посттоталітарна держава - Соболь, А. В. (Одеса, 2017)
У статті досліджуються особливості питання України як посттоталітарної держави. Розглянуто основні проблеми та відклики тоталітаризму, які і сьогодні існують в нашій державі.
Соболь А. В. Україна як посттоталітарна держава / А. В. Соболь // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 87-88.
Keywords: тоталітаризм; політичний режим; держава; громадянське суспільство; демократизація