Розуміння і зміст концепту приватного права як предмет дискусії - Харитонов, Євген Олегович; Харитонов, Евгений Олегович; Haritonov, E. O.; Харитонова, Елена Ивановна; Харитонова, Олена Іванівна; Haritonova, O. I. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті досліджено та проаналізовано кілька підходів до розуміння поняття «концепт приватного права» в Європі, як у Східній, так і в Західній; надана характеристика змісту концепту приватного права, а також окреслено межі прав приватної особи як чинника, котрий впливає на формування поняття концепту приватного права
Харитонов Є. О., Харитонов О. І. Розуміння і зміст концепту приватного права як предмет дискусії / Є. О. Харитонов, О. І. Харитонова // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 58-65.
Keywords: концепт; приватне право; «європейське право»; права людини; частное право; «европейское право»; права человека; concept; private law; "European law"; human rights