Формалізація санкцій в федеральному законодавстві та кримінально-правовій доктрині США:передумови та наслідки. - Полянський, Євгєн Юрійович; Polyanskiy, Yevgen Yu.; Полянский, Евгений Юрьевич (My University, 2011)
In the article genesis of the formalized system of determination punishment in the federal criminal statute of the USA, and also general scientiﬁ c approaches to application of criminal sanctions in the USA are illuminated.
Полянський Є.Ю. Формалізація санкцій в федеральному законодавстві та кримінально-правовій доктрині США:передумови та наслідки / Є.Ю.Полянський // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 42. – С. 304-311
Keywords: Кримінальне право США.; Кримінально-правові санкціі в США.; Система призначення покарання.; Уголовное право США.; Уголовно-правовые санкции в США.; Система назначения наказаний; Criminal Law USA; Criminal sanctions in the United States.; The system of sentencing