Кримінальна відповідальність за порушення прав інтелектуальної власності та її гуманізації - Мазіна, О. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена проблематиці охорони прав інтелектуальної власності та кримінальної відповідальності за їх порушення. Досліджено правове забезпечення захисту об'єктів прав інтелектуальної власності. Визначено закони, які встановлюють кримінальну відповідальність за порушення прав інтелектуальної власності та її гуманізацію.
Мазіна О. О. Кримінальна відповідальність за порушення прав інтелектуальної власності та її гуманізації / О. О. Мазіна // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.242-244.
Keywords: інтелектуальна власність; права інтелектуальної власності; авторські права; автор; юридична відповідальність; кримінальна відповідальність; гуманізація