Порівняльно-правова характеристика злочину, передбаченого ст. 253 КК України з аналогічними злочинами деяких зарубіжних держав за об'єктом діяння - Матвійчук, О. В. (Одеса, 2018)
У статті проаналізовано зміст понять, якими у законі позначені окремі види наслідків, що полягають у заподіянні шкоди здоров'ю людини, запропоновано шляхи їх удосконалення.
Матвійчук О. В. Порівняльно-правова характеристика злочину, передбаченого ст. 253 КК України з аналогічними злочинами деяких зарубіжних держав за об'єктом діяння / О. В. Матвійчук // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018. – С. 238-240.
Keywords: шкода здоров'ю людини; спільні ознаки складів злочинів; зарубіжні держави; ст. 253 КК України; зміст спільних ознак