Теоретичні аспекти формування моделі управління проектом на підприємстві в умовах конкурентоспроможності - Близнюк, О. С. (Одеса, 2016)
В статті досліджено теоретичні аспекти формування моделі управління проектом на підприємстві в умовах конкурентоспроможності.
Близнюк О. С. Теоретичні аспекти формування моделі управління проектом на підприємстві в умовах конкурентоспроможності / О. С. Близнюк // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 172-174.
Keywords: конкурентноспроможність; підприємство; стратегія; модель управління; проект