Судове провадження - Аленін, Юрій Павлович; Аленин, Юрий Павлович; Alenin, Yury; Гловюк, Ірина; Гловюк, Ирина Васильевна; Hloviuk, Iryna V.; Габлей, Наталія Григорівна; Габлей, Наталия; Hablei, N.; Мудрак, Інна Василівна; Мудрак, Инна Васильевна; Mudrak, Inna; et al. (Одеса, 2020)
Навчально-методичний посібник підготовлений для здобувачів вищої освіти (магістратура) для підготовки до занять зі спеціального курсу «Судове провадження». Посібник містить тематичний план навчальної дисципліни, навчальну (робочу навчальну) програму начальної дисципліни з матеріалами для вивчення, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання, задачі, завдання або кейси для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти, літературу для спеціального курсу
навчально-методичний посібник
Аленін Ю. П. Судове провадження : навч.-метод. посіб. [Електронний ресурс] / Ю. П. Аленін, І. В. Гловюк, Н. Г. Габлей, І. В. Мудрак, А. В. Мурзановська. - Одеса, 2020. - 147 с. - Режим доступу: dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12523. - DOI 10.32837/11300.12523
Keywords: кримінальний процес; кримінальне провадження; судове провадження у кримінальному процесі; навчально-методичний посібник; уголовный процесс; уголовное производство; судебное производство в уголовном процессе; учебно-методическое пособие; criminal process; criminal procedure; court procedure in criminal process; manual