Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Проєктування інформаційно-комунікаційних систем» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Проєктування інформаційно-комунікаційних систем» Мірошник Марина Анатоліївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Проєктування інформаційно-комунікаційних систем» Мірошник Марина Анатоліївна. 3. Стрелковська І.В., Мірошник М.А., Григор’єва Т.І. Проєктування інформаційно-комунікаційних систем : методичні рекомендації для самостійної роботи 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Проєктування інформаційно-комунікаційних систем» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32545