Провокація підкупу у світлі практики Європейського суду з прав людини - Березнер, В. В. (Одеса, 2016)
У статті аналізується склад злочину, передбаченого статтею 370 Кримінального кодексу України "Провокація підкупу", розглядаються питання кваліфікації цього службового злочину. Розкрито проблематику питання з відповідністю з практикою Європейського Суду з прав людини.
Березнер В. В. Провокація підкупу у світлі практики Європейського суду з прав людини / В. В. Березнер // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 178-183.
Keywords: провокація підкупу; провокація злочину; підбурювання; службова особа; працівник правоохоронного органу; неправомірна вигода; кримінальне правопорушення; контроль за вчиненням злочину; Європейський суд з прав людини