Погляди науковців на зміну віку, з якого може наставати кримінальна відповідальність - Приходько, Т. М. (Одеса, 2018)
У статті, на основі аналізу діючих кримінально-правової та спеціальної наукової літератури проведено аналіз поняття вік, з якого може наставати кримінальна відповідальність.
Приходько Т. М. Погляди науковців на зміну віку, з якого може наставати кримінальна відповідальність / Т. М. Приходько // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 156-159.
Keywords: кримінальна відповідальність; особа; знижений вік; загальний вік; підвищений вік; Кримінальний кодекс України