Дослідження особливостей фізичного виховання та фізичного вдосконалення дівчат 17-21 років, які займаються футболом - Головко, В. М.; Бірюков, О. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті висвітлюються питання щодо особливостей фізичного виховання та фізичного вдосконалення дівчат 17-21 років різного рухового режиму.
Головко В. М., Бірюков О. А. Дослідження особливостей фізичного виховання та фізичного вдосконалення дівчат 17-21 років, які займаються футболом / В. М. Головко, О. А. Бірюков // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.468-470.
Keywords: фізична культура; фізичне вдосконалення; фізичне виховання; студентки; дівчата-футболістки; спорт