Спільне та відмінне в інститутах політичної і соціальної реклами - Новікова, Д. Г.; Осипенко, В. С. (Одеса, 2017)
У статті проведено теоретичний аналіз поняття політична і соціальна реклама. Зроблено висновки, що і соціальна і політична реклами є досить поширеним явищем у соціальному та політичному житті сучасної України, тому доцільно на законодавчому рівні закріплювати певні моменти їх використання.
Новікова Д. Г., Осипенко В. С. Спільне та відмінне в інститутах політичної і соціальної реклами / Д. Г. Новікова, В. С. Осипенко // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 164-166.
Keywords: інформаційний простір; реклама; соціальна реклама; політична реклама; суспільство