Французьке звичаєве право: деякі історико-правові аспекти - Бедрій, М. М.; Бедрий, М. М.; Bedriy, M. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена деяким історико-правовим аспектам французького звичаєвого права, у тому числі аналізу окремих правових звичаїв Франції, що були чинними на певних етапах її історії (регентство, омаж, рента, бастард, майорат і дуель).
Бедрій М. М. Французьке звичаєве право: деякі історико-правові аспекти / М. М. Бедрій // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 108-114.
Keywords: правовий звичай; Франція; кутюми; рента; дуель; правовой обычай; Франция; кутюмы; дуэль; legal custom; France; coutume; rent; duel