Щодо впровадження електронного документу як електронного доказу у цивільне судочинство України - Волкова, Наталія Василівна (Одеса : Фенікс, 2017)
У статті досліджено процес виведення на законодавчий рівень поняття електронного доказу та його правовий шлях від внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України через офіційне закріплення такого поняття до встановлення його місця серед системи доказів сьогодні.Статтею вирішено низку проблематичних питань у сфері електронного доказування та звернено увагу на основні переваги і недоліки існування категорії електронних доказів.
Волкова Н.В. Щодо впровадження електронного документу як електронного доказу у цивільне судочинство України / Н.В.Волкова / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 31-34
Keywords: електронний доказ; цивільне судочинство; електронні носії; електронний суд; законодавство