Роль адвоката у сучасному суспільстві: соціально-психологічний аспект - Бондаренко, Г. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена питанню щодо визначення місця і ролі адвоката у сучасному суспільстві, проаналізовано соціально-психологічний аспект інституту адвокатури з боку суспільства та держави.
Бондаренко Г. О. Роль адвоката у сучасному суспільстві: соціально-психологічний аспект / Г. О. Бондаренко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.398-400.
Keywords: адвокатура; правосуддя; професійна правнича допомога; судова система; органи державної влади; сучасне суспільство; захист прав і свобод людини і громадянина