Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Охорона праці в галузі» для студентів технічних та економічних спеціальностей вищих навчальних закладів України - Жигулін, Олександр Андрійович (Ніжин, 2024)
Для дослідження процесів з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі студентами технічних та економічних спеціальностей вищих навчальних закладів які готують фахівців для перспективних галузей економіки України. Методичні вказівки націлені на засвоєння знань за темами навчальних курсів: мікрокліматичні умови праці в аграрній сфері, шум і вібрація в аграрній сфері, освітлення в аграрній сфері, випромінювання в аграрній сфері, пил в аграрній сфері, якість повітря в аграрній сфері, електро-, пожежо- та травмо безпека на підприємствах та особливості дії шкідливих і небезпечних факторів охорони праці на людину в аграрній сфері України.
Жигулін О. А. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Охорона праці в галузі» для студентів технічних та економічних спеціальностей вищих навчальних закладів України / О. А. Жигулін. - Ніжин, 2024. - 77 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31355
Keywords: Мікрокліматичні умови праці в аграрній сфері; Шум і вібрація в аграрній сфері; Освітлення в аграрній сфері; Пил в аграрній сфері; Травмобезпека; Долікарська допомога в аграрній сфері