Окремі аспекти оновлення інституту договору дарування у цивільному праві України - Стащук, Ангеліна Юріївна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена розкриттю поняття договір дарування у цивільному праві України. Розглянуто можливість юридично значимих дій та речей бути самостійними предметами розглядуваного договірного інституту.
Стащук А. Ю. Окремі аспекти оновлення інституту договору дарування у цивільному праві України / А. Ю. Стащук // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 281-284.
Keywords: Цивільний кодекс України; договір дарування; цивільне право; дарувальник; дарунок; обдаровуваний