Координаційна діяльність прокурора в контексті захисту трудових прав неповнолітніх - Павлійчук, В. А.; Павлийчук, В. А.; Pavliychuk, V. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті на основі аналізу нормативно-правових актів та доктринальних джерел пропонуються напрями оптимізації координаційної діяльності органів прокуратури у сфері захисту трудових прав неповнолітніх. Зокрема, автор визначає суб’єктний склад обов’язкових учасників координаційної діяльності у вказаній сфері, тематику координаційних заходів, а також роль прокурора в таких заходах.
Павлійчук В. А. Координаційна діяльність прокурора в контексті захисту трудових прав неповнолітніх / В. А. Павлійчук // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С.414-419.
Keywords: прокурор; координація; неповнолітні; трудові права; учасники координаційної діяльності; прокурор; координация; несовершеннолетние; трудовые права; участники координационной деятельности; attorney; coordination; juveniles; labor rights; participants in coordination activities