О европейском ордере на расследование - Бирюков, П. Н. (Одеса, 2016)
В статті проведено аналіз інституту міжнародного співробітництва ЄС - Європейського ордера на проведення розслідування, особливостей його реалізації у країнах ЄС та доцільності запровадження цього європейського досвіду у кримінальне процесуальне законодавство України.
Бирюков П. Н. О европейском ордере на расследование / П. Н. Бирюков // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 68-74.
Keywords: Європейський ордер на проведення розслідуваня; директива; держави-члени; запитуюча сторона; запитувана сторона; Європейський Союз