Підготовка військовослужбовців до дій в екстремальних (бойових) умовах - Павелко, І. І. (Одеса, 2022)
У статті розгляненно формування у військовослужбовців визначених психологічних та фізичних якостей і тактичної виучки, які відповідають вимогам успішної діяльності в екстремальних ситуаціях бойової діяльності. Запропонована програма особистісно-діяльнісного підходу та розроблена концептуальноа модель професійно-важливих якостей військовослужбовців.
Павелко І. І. Підготовка військовослужбовців до дій в екстремальних (бойових) умовах / І. І. Павелко // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.170-173. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: підготовка військовослужбовців; екстремальні умови; військовослужбовці; загальнаекстремальна підготовка; психологічна підготовка