Проблемні аспекти відповідності законодавства України міжнародно-правовим стандартам у сфері захисту інтелектуальної власності - Старинець, К. О.; Старинец, Е. А.; Starynetz, K. O.; Кікашвілі, М. В.; Кикашвили, М. В. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглянуто основні аспекти правової охорони інтелектуальної власності на національному та міжнародному рівнях, досліджено чинну нормативно-правову базу України та її відповідність міжнародно-правовим стандартам. Доведено, що в основі міжнародної захисту у сфері прав інтелектуальної власності лежить принцип національного режиму.
Старинець К. О., Кікашвілі М. В. Проблемні аспекти відповідності законодавства України міжнародно-правовим стандартам у сфері захисту інтелектуальної власності / К. О. Старинець, М. В. Кікашвілі // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 233-239.
Keywords: інтелектуальна власність; захист; міжнародне право; нормативно-правова база; ТРІПС; интеллектуальная собственность; международное право; нормативно-правовая база; ТРИПС; intellectual property; international law; legal framework; TRIPS