Українське суспільство та наука в умовах воєнного стану й євроінтеграційних перетворень: виклики, напрями відновлення і розвитку, м. Одеса, 20 травня, 2023 р. Том 2 - (:unkn) unknown (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам у різних галузях національного та міжнародного права, а також у галузях філософії, кібербезпеки, лінгвістики, журналістики, економіки, політології, соціології та психології. Подані матеріали конференції відповідають сучасним тенденціям розвитку галузі науки та можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і для проведення наукових досліджень студентами та молодими вченими.
Українське суспільство та наука в умовах воєнного стану й євроінтеграційних перетворень: виклики, напрями відновлення і розвитку: у 2 т. : матер. Всеукр. наук.- практич. конф. здобувачів вищої освіти (м. Одеса, 20 трав, 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 2. – 778 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.26135.
Keywords: цивільне право України; право інтелектуальної власності та патентної юстиції; процесупльне право України; господарське право; трудове право та право соціального забезпечення; земельне право; екологічне, аграрне право; кримінальне право; кримінологія; кримінальний процес; кіберзахист; удосконалення ІТ; криміналістика; політологічні дослідження держави та суспільства; лінгвістика права та ЗМІ; психологічні дослідження; соціологічні дослідження; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::TECHNOLOGY