Іспанська мова : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» - Іванова, Н. Г. (Харків : Контраст, 2024)
Практикум з іспанської мови призначений для здобувачів першого бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія». Видання складається з двох частин. У першій частині наведено 23 тематичних розділів тестових вправ, кожен з яких містить 25 позицій та розкриває те чи інше фонетичне, лексико-граматичне або комунікативне явище іспанської мови. У другій частині розташовуються повні розгорнуті відповіді на співвідносні тестові завдання.
Іспанська мова : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» / уклад. Н. Г. Іванова ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Харків : Контраст, 2024. – 128 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27440
Keywords: іспанська мова; практикум з іспанської мови