Реформування правової освіти працівників органів внутрішніх справ України - Годяк, А. І.; Годяк, А. И. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Статтю присвячено обґрунтуванню необхідності реформування правової освіти працівників органів внутрішніх справ України. Виявлено методичні, політичні та економічні особливості становлення сучасної моделі підготовки спеціалістів у сфері правоохоронної діяльності.
Годяк А. І. Реформування правової освіти працівників органів внутрішніх справ України / А. І. Годяк // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 423-428.
Keywords: реформа; правова освіта; працівник міліції; органи внутрішніх справ; Міністерство внутрішніх справ України; соціальна, правова, демократична держава; довіра; правовое образование; работник милиции; органы внутренних дел; Министерство внутренних дел Украины; социальное, правовое, демократическое государство; доверие; reform; legal education; worker of militia; organs of internal affairs; Ministry of internal affairs of Ukraine; trust; social, legal, democratic state