Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія крафтових виробництв", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Технології крафтових виробництв Жмудь Альона Вікторівна. 2. Опорний конспект Технології крафтових виробництв. 3. Практичні роботи. 4. Самостійна робота. 5. Тестові завдання Технології крафтових виробництв. 6. Питання до заліку Технології крафтових виробництв. 7. робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія крафтових виробництв", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29194