Забезпечення прав суб'єктів у аграрних, земельних, екологічних та природоресурсних відносинах - (:unkn) unknown (Юридична література, 2017)
У збірнику вміщено тексти наукових доповідей студентів 4-5-го курсів Національного університету «Одеська юридична академія», присвячених проблемним питанням забезпечення прав суб'єктів у аграрних, земельних, екологічних та природноресурсових відносинах, дослідження яких є найбільш актуальним в умовах сьогодення. Метою є ознайомлення громадськості із поглядами студентів старших курсів на існуючі проблеми у зазначених галузях, формування їх позиції та поглядів на вирішення проблем та усунення прогалин у законодавстві.
Забезпечення прав суб'єктів у аграрних, земельних екологічних та природоресурсних відносинах : матеріали університетської інтернет-конференції для студентів 4-го та 5-го курсів Національного університету «Одеська юридична академія» (м. Одеса, 27 листоп. 2017 р.) / відп. ред.: Т. Є. Харитонова, Є. О. Платонова, М. М. Заверюха ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». — Одеса : Юридична література, 2 0 1 7 . — 144 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; екологічний податок; права на землю; навколишнє середовище України; вирубування лісів; кодифікація екологічного права; забруднення атмосферного повітря; утилізація побутових відходів; охорона узбережжя; реалізація земельних прав; екологічні правопорушення; ринок земель; аграрне законодавство; екологичне законодавство; екологічне право; аграрни відносини; діяльність агрохолдингів; реєстрація права оренди на землю; екологічна безпека; лісове законодавство; забруднення питної води; незаконне полювання; фермерськи господарства; правова охорона водних ресурсів