Суспільство та держава: нові виміри у воєнний час : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти Одеса, 26 травня 2025 року - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Збірник містить матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам у різних галузях національного та міжнародного права, а також у галузях філософії, кібербезпеки, лінгвістики, журналістики, економіки, політології, соціології та психології. Подані матеріали конференції відповідають сучасним тенденціям розвитку галузі науки та можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і для проведення наукових досліджень студентами та молодими вченими.
Суспільство та держава: нові виміри у воєнний час : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти (м. Одеса, 26 трав. 2025 р.) [Електронне видання] / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : НУ «Одеська юридична академія», 2025. – 2924 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30484
Keywords: загальна теорія права та держави; розвиток філософії; історія розвитку держави та права; проблеми міжнародного; європейського права та порівняльного правознавства; проблемні питання морського та митного права; актуальні проблеми цивільного та сімейного права; питання кримінального права; актуальні питання кримінального процесу; сучасної журналістики; економіко-правові засади розвитку України; політологічні дослідження держави та суспільства