Державна фіскальна служба України як суб'єкт інформаційних відносин - Бамбізов, Є. Є.; Бамбизов, Е. Е.; Bambizov, E. E. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Проаналізовано доктринальні підходи щодо розуміння поняття "суб'єкт інформаційних правовідносин", окреслено ДФС України як суб'єкта інформаційних правовідносин, визначено підрозділи ДФС України, що виступають суб'єктами внутрішніх інформаційних відносин та охарактеризовано їх функції.

Государственная фискальная служба Украины как субъект информационных отношений. Проанализированы доктринальные подходы к пониманию понятия "субъект информационных правоотношений", обозначены ГФС Украины как субъекта информационных правоотношений, определены подразделения ГФС Украины, выступающие субъектами внутренних информационных отношений и охарактеризованы их функции.

State Fiscal Services of Ukraine as a subject of information relations. The doctrinal approaches to understanding the notion of "subject of information legal relations“ are analyzed, SFS of Ukraine is outlined as the subject of information legal relations, the units of the SFS of Ukraine, which act as subjects of internal information relations, are defined and their functions are characterized.
Бамбізов Є. Є. Державна фіскальна служба України як суб'єкт інформаційних відносин / Є. Є. Бамбізов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 3-8.
Keywords: нформаційні правовідносини; суб'єкт інформаційних правовідносин; суб'єкт внутрішніх інформаційних відносин; функції суб'єктів внутрішніх інформаційних відносин; информационные правоотношения; субъект информационных правоотношений; субъект внутренних информационных отношений; функции субъектов внутренних информационных отношений; information legal relations; subject of information legal relations; subject of internal informational relations; functions of subjects of internal informational relations