Класифікація ознак незаконних антиконкурентних узгоджених дій під час участі в публічних закупівлях - Виноградов, Вадим Ігорович; Виноградов, В. І.; Виноградов, В. И.; Vynohradov, Vadym I. (Одеса: Фенікс, 2017)
Досліджено особливості антиконкурентних узгоджених дій у публічних закупівлях. Виявлено сучасні тенденції антиконкурентних узгоджених дій у публічних закупівлях з огляду на новітні зміни у законодавстві України щодо публічних закупівель. Класифіковано антиконкурентні узгоджені дії під час участі у публічних закупівлях та деякі шляхи їх практичного втілення. Окреслено деякі шляхи подолання антиконкурентних узгоджених дій у публічних закупівлях.

Исследованы особенности антиконкурентных согласованных действий в публичных закупках. Выявлены современные тенденции антиконкурентных согласованных действий в публичных закупках с учетом новейших изменений в законодательстве Украины относительно публичных закупок. Классифицированы антиконкурентные согласованные действия во время участия в публичных закупках и некоторые пути их практического воплощения. Определены некоторые пути преодоления антиконкурентных согласованных действий в публичных закупках.

The features of anti-competitive concerted actions in public procurements are investigated. The present trends of anticompetitive concerted actions in public procurementі are revealed, taking into account the latest changes in the legislation of Ukraine concerning public procurements. Classification of anticompetitive concerted actions during participation in public procurements and some ways of their practical realization. Some ways of overcoming anticompetitive concerted actions in public procurement are outlined.
Виноградов В. І. Класифікація ознак незаконних антиконкурентних узгоджених дій під час участі в публічних закупівлях / В. І. Виноградов // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), А. В. Полухіна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2017. – Вип. 60. – С. 318-323.
Keywords: публічні закупівлі; антиконкурентні узгоджені дії; учасник; замовник; публичные закупки; антиконкурентные согласованные действия; учасник; заказчик; public procurement; anticompetitive concerted actions; member; customer; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE