Дисертація на спеціальну тему - Мурашко, Анастасія Сергіївна (Одеса, 2026)
Склад разової спеціалізованої вченої ради: Голова разової спеціалізованої вченої ради – Цільмак Олена Миколаївна, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри психології Національного університету «Одеська юридична академія». Рецензенти: Албул Сергій Володимирович, кандидат юридичних наук, професор, професор кафедри оперативно-розшукової та поліцейської діяльності Національного університету «Одеська юридична академія»; Гресь Юлія Олегівна, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри криміналістики,судових експертиз та поліграфології Національного університету «Одеська юридична академія». Офіційні опоненти: Чорноус Юлія Миколаївна, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри криміналістики та судової медицини Національної академії внутрішніх справ; Лісніченко Дмитро Вікторович, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики Одеського державного університету внутрішніх справ. Захист відбудеться 18 липня 2026 року о 10:00 в Національному університеті "Одеська юридична академія". Ступінь присуджено на засіданні від 18 липня 2026 року (рішення з грифом обмеження доступу).