Сучасні тенденції реформування суспільних процесів в Україні: кримінально-правовий, кримінально-процесуальний та соціально-економічний вимір : матеріали Всеукраїнського круглого столу (Кривий Ріг, 15 листопада 2024 р.) - (:unkn) unknown (Кривий Ріг : Октан-Принт, 2024)
Збірник тез доповідей учасників Всеукраїнського круглого столу «Сучасні тенденції реформування суспільних процесів в Україні: кримінально-правовий, кримінально-процесуальний та соціально-економічний вимір», який відбувся на базі Криворізького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» 15 листопада 2024 року. Доповіді присвячені особливостям досудового розслідування, правотворчої та правозастосовної діяльності в умовах воєнного стану, а також міжнародній співпраці правоохоронних органів у розслідуванні воєнних злочинів, організаційно-правовому механізму підтримки розвитку підприємництва, медіації тощо. Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти, а також правників, які цікавляться проблемами сучасної юриспруденції, галузевими напрямами розвитку кримінального та кримінального процесуального права, а також соціально-економічними аспектами розвитку держави.
Сучасні тенденції реформування суспільних процесів в Україні: кримінально-правовий, кримінально-процесуальний та соціально-економічний вимір : матер. Всеукр. круг. столу (Кривий Ріг, 15 листоп. 2024 р.) [Електронне видання] / відп. за вип. К. В. Шустрова, О. Г. Привиденцев. – Кривий Ріг : Октан-Принт, 2024. – 152 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28838
Keywords: досудове розслідування; правотворча та правозастосовна діяльність в умовах воєнного стану; міжнародна співпраця правоохоронних органів у розслідуванні воєнних злочинів; організаційно-правовий механізм підтримки розвитку підприємництва; медіація; судова практика України; радіаційна безпека; соціальний захист населення. кримінологічна фамілістика; підприємництво в Україні під час дії воєнного стану