Соціогуманітарний вимір сучасних трансформацій в Україні : матеріали студентського наукового круглого столу (14 травня 2025 р., м. Миколаїв) - (:unkn) unknown (Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2025)
До збірника увійшли тези доповідей, оприлюднених під час проведення студентського круглого столу, котрі присвячені актуальним проблемам, що постають перед українським суспільством у період глибоких змін. Результати досліджень студентів аналізують спектр соціогуманітарних аспектів сучасних трансформаційних процесів. Видання буде корисним для науковців, викладачів, студентів, а також для всіх, хто цікавиться сучасними викликами та перспективами розвитку України. Матеріали збірника стимулюють до подальших дискусій та пошуку ефективних рішень для розбудови стійкого та гуманного суспільства.
Соціогуманітарний вимір сучасних трансформацій в Україні : матеріали студент. наук. кругл. столу (14 трав. 2025 р., м. Миколаїв) / за ред. Н. В. Сугацької ; Микол. навч.-наук. інст. права НУ «ОЮА». – Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2025. – 160 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29828
Keywords: Праведники народів світу, геноцид; расизм; ксенофобія; Голокост; Бабин Яр; державна мовна політика в Україні; українська мова; фізична культура; українська студентська молодь, соціальні відносини, трансформації