Виборча система постконфліктної Боснії і Герцеговини - Каравайцева, Олена Валеріївна (Одеса : Фенікс, 2015)
В статті розглянуті аспекти становлення та розвитку виборчої та політичної системи Боснії і Герцеговини. Проаналізовано вплив виборчої системи на регулювання етнічних конфліктів в країні.

В статье рассмотрены аспекты становления и развития избирательной и политической системы Боснии и Герцеговины. Проанализировано влияние избирательной системы на регулирование этнических конфликтовв стране.

In the article aspects of becoming and development of the electoral and political system of Bosnia and Herzegovina are considered. Influences of the electoral system on adjusting of ethnic conflicts in a country are analyzed.
Каравайцева О. В. Виборча система постконфліктної Боснії і Герцеговини / О. В. Каравайцева // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 54. – С. 153-159.
Keywords: політична система Боснії і Герцеговини; виборча система Боснії і Герцеговини; Боснія і Герцеговина; етнічні конфлікти; Республіка Сербська; политическая система Боснии и Герцеговины; избирательная система Боснии и Герцеговины; Босния и Герцеговина; этнические конфликты; Республика Сербская; political system in Bosnia and Herzegovina; election system in Bosnia and Herzegovina; Bosnia and Herzegovina; ethnic conflicts; Republic of Serbian