Дисертація на спеціальну тему - Кіліміченко, Сергій Олегович (Одеса, 2026)
Склад разової спеціалізованої вченої ради: Голова разової спеціалізованої вченої ради – ЦЕХАН Дмитро Миколайович, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри оперативно-розшукової та поліцейської діяльності Національного університету «Одеська юридична академія». Рецензенти: - ГРЕСЬ Юлія Олегівна, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри криміналістики, судових експертиз та поліграфології Національного університету «Одеська юридична академія»; - ДИКИЙ Олег Вікторович, кандидат юридичних наук, доцент, декан факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія». . Офіційні опоненти: - ЧОРНОУС Юлія Миколаївна, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри криміналістики та судової медицини Національної академії внутрішніх справ; - ЯНКОВИЙ Микола Олександрович, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики Одеського державного університету внутрішніх справ. Захист відбудеться 13 червня 2026 року об 9:00 в Національному університеті "Одеська юридична академія". Ступінь присуджено на засіданні від 13 червня 2026 року (рішення з грифом обмеження доступу).