Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проєктах : матеріали VIII Міжнародної науковопрактичної конференції (17 листопада 2023 р., м. Одеса, Міжнародний гуманітарний університет) - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. Гуманітар Ун-тет, 2023)
Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проєктах» сформовані за результатами обговорення теоретичних та практичних питань розгляду актуальних управлінських рішень в системі господарювання, які відбувались 17 листопада 2023 р. в Міжнародному гуманітарному університеті. Метою конференції виступили представлення та обговорення досягнень менеджменту в бізнесі та сервісі, які можуть бути корисними для підвищення ефективності прийняття рішень у наукових і прикладних проєктах та включили основні тематичні напрямки: стратегічні і тактичні орієнтири управлінських рішень в бізнес-середовищі; менеджмент бізнесу та соціальних інновацій; ринок готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи розвитку; стратегічні напрями розвитку перспективних видів туризму; цифрові рішення в туризмі і гостинності.
Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проєктах : матер. VIII Міжнар. наук.-практич. конф. (17 листоп. 2023 р., м. Одеса) [Електронне видання]. - Одеса : Міжнар. Гуманітар Ун-тет, 2023. - 319 с. - https://doi.org/10.32837/11300.27373