Ритм и его влияние на восприятие терапевтического текста (на материале русскоязычных Интернет-ресурсов) - Смолянская, А. И.; Смолянська, Анастасія Ігорівна; Smolyanskaya, A. I. (Одеса, 2017)
У статті аналізується одна з найважливіших ознак сугестивного тексту - його особливий ритм, який передбачає не тільки закономірне чергування формальних елементів, але й відповідну співрозмірну смислову організацію тексту, націлену на вираження домінантних смислів. Розглянуто також деякі фоносемантичні особливості терапевтичної казки.

Special rhythm as one of the most important signs of suggestive text is analyzed in the article. The rhythm of the therapeutic text assumes not only natural alternation of certain formal elements, but also the corresponding semantic organization of the text, which is aimed at the expression of dominant meanings. Some phonosemantic features of the therapeutic tale are also examined.
Смолянская А. И. Ритм и его влияние на восприятие терапевтического текста (на материале русскоязычных Интернет-ресурсов) / А. И. Смолянская // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 132-135.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; терапевтичний текст; сугестія; ритм; therapeutic text; suggestion; rhythm; Internet-space; Інтернет-простір