Фізичні особи як суб'єкти міжнародного приватного права: актуальні питання - Князюк, Крістіна Ігорівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджено сучасний стан проблем, пов'язаних із правовою регламентацією фізичних осіб у міжнародному приватному праві, полягає у тому, що визнання особи вищою цінністю передбачає здійснення державного захисту належних їй прав та свобод, які визнають зміст правового статусу особистості.
Князюк К. І. Фізичні особи як суб'єкти міжнародного приватного права: актуальні питання / К. І. Князюк // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 405-408.
Keywords: фізичні особи у міжнародному приватному праві; міжнародні угоди; громадянство; права та обов'язки фізичних осіб; Закон України "Про міжнародне приватне право"