Адміністративне право - Ківалов, Сергій Васильович; Біла-Тіунова, Любов Романівна; Білоус-Осінь, Тетяна Ігорівна (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання)
Ківалов С. В. Адміністративне право: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / С. В. Ківалова, Л. Р. Біла-Тіунова, Т. І. Білоус-Осінь. – Одеса : Фенікс, 2019. – 136 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12119.