Правові аспекти охорони біосферних заповідників - Урсол, Анастасія Сергіївна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті проаналізовано національне законодавство щодо охорони біосферних заповідників та природно-заповідного фонду загалом, виявлено недоліки у правовому законодавстві. Запропоновано шляхи удосконалення національного законодавства про охорону біосферних заповідників.
Урсол А. С. Правові аспекти охорони біосферних заповідників / А. С. Урсол // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 190-192.
Keywords: охорона природи; правова охорона; біосферний заповідник; природно-заповідний фонд; правовий режим біосферних заповідників; збереження біосферних заповідників; ЮНЕСКО