Програми політичних партій в Україні як складова партійного дискурсу - Денисова, А. О. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена аналізу програм сучасних українських політичних партій, як складової партійного дискурсу. Зазначено, що основними суб'єктами формування партійного дискурсу є політичні лідери, публічні виступи яких поширюються у мас-медіа та не передбачають зворотного зв'язку із соціальними групами.
Денисова А. О. Програми політичних партій в Україні як складова партійного дискурсу / А. О. Денисова // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 42-46.
Keywords: політична партія; програма; партійний дискурс; соціальні функції; політичний процес; демократія; Україна