Головні аспекти сутності гуманізму Л. Фейєрбаха - Третьякова, Тетяна Миколаївна (Одеса, 2014)
В даній статті аналізуються головні аспекти філософії гуманізму Людвіга Фейєрбаха. Розглядаються специфічні ознаки розуміння гуманізму Фейєрбаха та Гегеля. Визначаються можливості застосування концепції гуманізму Фейєрбаха для характеристики сучасного гуманізму.

This article analyzes the major aspects of the philosophy of humanism of Ludwig Feuerbach. Discusses the specific features of humanism by Feuerbach and Hegel. Determines the possibility of applying the concept of humanism of Feuerbach for characterising of modern humanism.
Третьякова Т. М. Головні аспекти сутності гуманізму Л. Фейєрбаха / Т. М. Третьякова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С. 65-69
Keywords: філософія гуманізму; Людвіг Фейєрбах; розуміння гуманізму; Георг Гегель; сучасний гуманізм; світорозуміння; философия гуманизма; Людвиг Фейербах; понимание гуманизма; Георг Гегель; современный гуманизм; миропонимание; philosophy of humanism; Ludwig Feuerbach; understanding of humanism; Georg Hegel; modern humanism; understanding of the world