Математичні основи криптографії : методичні вказівки (для бакалаврів галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) - Ахмаметьева Г. В.; Баландіна Н. М.; Ахмаметьєва Ганна Валеріївна; Akhmametieva Hanna V.; Баландіна Наталя Миколаївна; Balandina Natalia M. (Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2024)
Методичні вказівки з курсу «Математичні основи криптографії» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань для самоконтролю, завдань для самостійної роботи, переліку рекомендованих джерел. Вивчення дисципліни «Математичні основи криптографії» допоможе студентам розвинути навички застосування методів та засобів математичних основ криптографії та криптографічного аналізу, що застосовуються до захисту інформації в інформаційних системах. Матеріали призначені для здобувачів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю 125 «Кібербезпека та захист інформації».
Математичні основи криптографії: методичні вказівки (для бакалаврів галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) [Електронне видання] / Г. В. Ахмаметьева, Н. М. Баландіна; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса, 2024. - 40 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.28997
Keywords: криптографія; криптографічний аналіз; захист інформації; cryptography; cryptographic analysis; information protection