Правові форми співробітництва держав у сфері санітарно - епідеміологічного благополуччя. - Сажієнко, Н.В.; Сажиенко, Н.В.; Sazhienko, N. (My University, 2011)
The article deals with the causes and processes of states cooperation of area of health. The article analyzes the cooperation of states in health care on the universal, regional and bilateral levels.
Сажієнко, Н. В.Правові форми співробітництва держав у сфері санітарно - епідеміологічного благополуччя. / Н.В.Сажіенко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 119 - 129.
Keywords: Співробітництво держав у сфері охорони здоров'я; Правові форми у сфері санітарно - епідеміологічного благополуччя; Міжнародні санітарні норми; Санітарні конвенції; Санитарные конвенции; Международные санитарные нормы; Правовые формы в сфере санитарно - эпидемиологического благополучия; Сотрудничество государств в сфере здравоохранения; Cooperation of States in the field of public health; The legal form in the field of sanitary - epidemiological welfare; International health standards; Sanitary Convention