Система слідчих дій на першому етапі розслідування побутового шахрайства - Кириленко, Н. Ю.; Кириленко, Н. Ю.; Kirilenko, N. Y. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено розгляду найбільш важливих питань, що виникають під час провадження слідчих дій у справах про скоєння шахрайства у сфері побуту. Розглянуто особливості провадження таких слідчих дій, як допит підозрюваного, потерпілого, свідка, огляд, обшук, проведення експертизи. Приділено увагу деяким тактичним прийомам, рекомендованим для використання під час розслідування шахрайства у сфері побуту.
Кириленко Н. Ю. Система слідчих дій на першому етапі розслідування побутового шахрайства / Н. Ю. Кириленко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 581-586.
Keywords: шахрайство; сфера побуту; слідчі дії; тактичні прийоми; мошенничество; бытовая сфера; следственные действия; тактические приемы; swindle; domestic sphere; investigations; tactical methods