Інформаційні війни як феномен постіндустріального суспільства - Візняк, А. Е. (Київ, 2019)
В статті визначається сутність поняття "інформаційна війна" і розкриваються аргументовані концепції інформаційних воєн, основна увага в роботі концентрується на теоретичних та методологічних позиціях.
Візняк А. Е. Інформаційні війни як феномен постіндустріального суспільства / А. Е. Візняк // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 43-46.
Keywords: інформація; інформаційна війна; конфлікт; інформаційна політика; інформаційна безпека; гібридна війна